Uw bewondering is mijn uitdaging!

Keuken Bladen

Leveren en plaatsen van keukenbladen in div materialen kunststof , Keramiek , Graniet , composiet,en neolith.

Met de firma Montapanel in Tolbert en VSM Vormgeving in zevenhuizen heb ik goede banden voor het leveren van de keukenbladen.

Montapanel en Vsm Vormgeving  staan voor een moderne benadering van de werkbladen markt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de detaillist zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

 

Werkbladen kunt u via mij kopen en ik verzorg de vakkundige plaatsing.

Een aanrechtblad van kunststof is verkrijgbaar in vele kleuren en designs, bijvoorbeeld een imitatie van hout of natuursteen. Het voordeel van een dergelijk werkblad is dan ook de grote designkeuze, de prijs en het feit dat het simpel te onderhouden is. Afnemen met een vochtig doekje is meestal al genoeg. Een nadeel van een aanrechtblad van laminaat is dat het hittegevoelig is en er dus geen pan op gezet kan worden. Ook kunnen er makkelijk krassen op ontstaan.

Het materiaal van de toekomst, dit materiaal is namelijk onderhoudsvrij. Keramiek is Krasbestendig, Hittebestendig en Vlekbestendig, en bovendien niet poreus. Ideaal voor de moderne consument vanwege de strakke afwerking en uitstraling van het materiaal.

Er zijn veel kleuren en diktes te krijgen vraag naar de mogelijkheden en voorbeelden

 

www.montapanel.com en vsmvormgeving.nl voor meer fraaie werkbladen van verschillende materialen.